Leijona-kellosta


Leijona kellot mainoskuva verkko 

Leijona - kello, joka käy suomalaisille


Leijona elää aktiivisesti ajan hengessä. Kellomallisto, joka uusiutuu muutamia kertoja vuodessa, valitaan muokkaamalla kansainvälisiä trendejä suomalaiseen makuun; yhdistellen käytännöllisyyttä ja kauneutta, toimivuutta ja tyyliä.

Leijonan laajasta kellovalikoimasta löytyy malleja sekä perinteistä ajannäyttäjää arvostavalle että niille, joka etsivät viimeisten trendien mukaista asustetta kokonaispukeutumisen täydentäjäksi. Tänäkin päivänä Leijona on Suomen ylivoimaisesti suosituin rannekello. 

Leijona-kellon omistaa Oy Perkko, yritys, joka on toiminut kello- ja jalometallialalla jo vuodesta 1918 asti.

 Isältä pojalle  

Leijona-kellon pitkä historia


Leijona-kello on näyttänyt suomalaisille aikaa vuodesta 1910 - jo yli sadan vuoden ajan. Leijona-kello on ollut mukana niin suomalaisten arjessa kuin juhlassakin koko itsenäisen Suomen historian ajan.

1920-luvulta lähtien, vuosikymmenien ajan, Keltaisesta allakasta voitiin lukea:

"Kun poika alkaa käydä miehestä, antaa isä hänelle miehen tunnuksen: Leijona-kellon. Se on kaunis tapa, sillä jos tämä uusi mies kulkee elämänsä yhtä täsmällisesti kuin hänen Leijona-kellonsa, voi isä olla poikaansa tyytyväinen."

Kiitos kaikkien suomalaisten luottamuksen kuluneiden vuosikymmenien aikana, Leijona on edelleen alansa ykkönen ja katsoo luottavaisena tulevaisuuteen kaikkien suomalaisten ajannäyttäjänä. 

Kurkista myös näiden linkkien taakse: 

 Leijona-kello Facebookissa  Leijonakellot Instagram